ProNURSE® přírodní masážní ošetřující olej s pantenolem, tonizujícím bisabololem a směsí přírodních olejů. Bez parafínových složek. Lehce se roztírá a dobře vsakuje do pokožky. Nezanechává mastný film. Ošetřující masážní olej je především určen pro ošetřování těžce poškozené pokožky, která vyžaduje intenzivní péči a důkladné, ale přitom velmi jemné promazávání. Jeho sekundární použití je pro celotělové masáže, kde se díky svému složení rovná nejdražším dostupným olejům čínské medicíny. Umožňuje dlouhý skluz a je určen i pro dlouhotrvající masáže (thajské, čínské atp.), je vhodný i pro prohřívací olejové masáže lávovými kameny a další.
Olej ze semínek Simmondsia chinesis – JOJOBA – se svým chemickým složením více podobá vorvanímu tuku než rostlinným olejům, je bohatý na mono nenasycené mastné kyseliny, provitamin A a antioxidační vitamin E. Je bezbarvý, bez zápachu, rychle se vstřebává a při pokojové teplotě je tekutý. Jojobový olej se nesmí užívat vnitřně, jinak nemá žádné kontraindikace.

ProNURSE® pozitiv
3D MDS-PN Masazni 400ml

JOJOBOVÝ OLEJ – je vhodný na všechny typy pleti, které stimuluje k jejich přirozeným procesům. Není komedogenní, nejvhodnější je však na velmi suchou, popraskanou, ekzematickou pokožku, kterou viditelně chrání před dalším poškozením. Regeneruje ji, zvlhčuje a udržuje přirozeně hydratovanou. Tím se pokožka vrací do rovnováhy. Zmírňuje viditelnost jizev, díky jeho hojivým a protizánětlivým účinkům je vhodný i na akné.
Olej ze semen OSTROPESTŘCE MARIÁNSKÉHO – vyniká vysokým obsahem nenasycených mastných kyselin a je hlavním zdrojem vitaminu E.
Olej z jedlých plodů SLADKÉ MANDLONĚ lisovaný za studena – je bohatý na minerály (draslík a vápník), kyselinu olejovou a polynenasycenou omega 6 linolovou kyselinu. Obsahuje vitaminy A, E, K a síru.
TOCOPHERYL ACETATE (syntetický vitamin E) – vzniká vakuovou separací z rostlinných olejů a velmi dobře se vstřebává do pokožky. Vitamin E je silný antioxidant, bojuje proti působení volných radikálů, zabraňuje předčasnému stárnutí (pigmentové skvrny, vrásky, ztráta pevnosti a pružnosti) a zpomaluje šupinatění pokožky.
PANTENOL – hlavní zdroj vitaminu B5. V kosmetice se používá jako zvhlčovadlo, snadno se absorbuje do vrstev pod povrchem pokožky, kde se přeměňuje na kyselinu pantotenovou, která se v lidském těle přirozeně vyskytuje. Má elektrostatické, protizánětlivé, antibakteriální, regenerační a zklidňující účinky. Zlepšuje hydrataci pokožky (změkčuje pleť, zanechává ji vyhlazenou a navrací její přirozenou rovnováhu), snižuje svědění pokožky, urychluje hojení u epidermálních ran (popáleniny, spáleniny, kousnutí hmyzem). Používá se také při výrobě léků určených k léčbě akné a kožních skvrn. Mimo jiné pomáhá redukovat rozšířené cévky.

 

Balení: tuba 400 ml

Používáme cookies, abychom vám poskytli nejlepší online služby. Souhlasíte s tím, že akceptujete používání cookies v souladu s pravidly o používání souborů cookies?

Nastavení Soukromí

Když navštívíte naši webovou stránku, tak může ukládat nebo načítat informace ve vašem prohlížeči, většinou ve formě souborů cookies.

Tyto soubory cookies jsou nezbytné pro fungování webové stránky a nelze je vypnout v systému.

Na používání této webové stránky se ukládají 3 cookies. Tyto soubory cookies jsou nezbytné a potřebné, proto je nelze vypnout.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zakázat vše
Povolit vše